Атмосферата в къщата - психологията, времето в къщата, атмосферата, щастливо семейство

Атмосферата в къщата - психологията, времето в къщата, атмосферата, щастливо семейство

Винаги съм забелязал, че някои семейства са щастливи, а други живеят така, сякаш по навик.

Някой има топла и уютна, и някой винаги е студено. И това не е свързано с цената на мебели, ремонт функции, чистота на апартамента.Имам приятели, които винаги е хубаво да се натъкнете на гости. Ако те поканят за празниците, това ще се огромна тълпа на масата, и винаги радостен, интересно и забавно. В други домове, можете да се срещнете същия екип, но бързо избяга, защото вечерта ще бъде приказно. И така, какво е тайната? Кой и как да се създаде атмосфера на дома?

Децата - най-добрите показатели

Ако гледате обикновената семейството отвън, толкова повече става ясно. Топлина вкъщи зависи изцяло от жени, той създава специално място, тя изпълва и да го украсява с присъствието си. И това не е всичко, които го правят топло, гостите и релаксираща, според настроението.

Ако мама е щастлива, цялото семейство е щастлив. Ако една жена е раздразнена, а след това всички членове на домакинството се чувстват недоволство. Мислете за себе си, когато сте били малко: ако майката дойде в лошо настроение, което искате да плача, ако чувствате, че нещо не е наред. Разбира се, тя се опита да не показва, че разстроен, че тя е от болка, но дори и мълчанието й стана ясно, че нещо не е наред.

Децата са първите показатели. Те са напълно наясно с настроението на другите и да се държат по съответния начин. Оказва се, че майката допринася за негативните капризите на дете. Малките деца започват да се вайкам, се оплакват, това, което мога да я укрепи, че трудна ситуация. Налице е нарастващо недоволство и раздразнение. И в тази ситуация идва човекът.

Не всеки човек е в състояние да разбере настроението на жената с един поглед. Понякога едно момиче има добри театрални умения, а понякога и съпрузи нямат време и желание да се обърне внимание на състоянието на другите. Обикновено, "как си?" И Краткият отговор може да бъде цялата комуникация през цялата вечер. Това е особено вярно за тези двойки, където лошо настроение на жената се дължи на действията на съпруга си. Безгрижие, липса на чувствителност също може да влоши тези обстоятелства.И един човек се прибира вкъщи, осъзнавайки, че нещо не е наред. И това е почти невъзможно да се опише с думи, това е във въздуха. Само в силата на апартамент или къща се усеща. И в това пространство, не е възможно да се отпуснете, че е трудно да си вземе почивка от работа и ежедневни дейности. Да, и аз не искам нищо, което води до натрупване на домакински задължения.

Къщата - място за почивка

В пространството на собствения си дом човек прекарва по-голямата част от живота си. Той яде закуска, вечеря, сън и почивка през уикенда. Все още мечтаят за топло и уютно кътче, където празници ще бъдат наистина хубави и светли. За да получите такова място, ние просто трябва да се научи да балансира жените им състояние.

Ако една жена е щастлива, ако в апартамента звука на нейния смях, леко чуруликане, всички около цъфтеж. Happy мама прави радост на децата си, а съпругът се ангажира възможно най-скоро да се върне у дома, която вече мирише на вкусна вечеря, а в предната част на приятен семеен вечер. За да се реализира всичко това, няколко прости правила, които трябва да следвате:

Не е нужно да носите проблемите на външния свят в семейството си. Ако проблемът възникна и това ви е разстроен, опитайте се да се възстанови настроението на път за вкъщи. Има много малки удоволствия, които ще подобрят емоционалното състояние. вкусни сладолед, пешеходна обиколка, приятно пазаруване, интересен филм в близко театъра. Понякога това ще бъде полезно да се срещне с приятеля си, на неутрална територия, за да се оплаче за живота си, за да изразят всички болки. Но трябва да се опита да се върне у дома има спокойна и приятелска.

Няма нужда да се спестят до негодувание към човека, когото обича. Най-лошото от всички тези стимули, които идват от самото семейство, те бързо унищожи атмосферата на къщата. Не е необходимо да го откъсне от жена си, че е необходимо да се проучи изражението му, произнася. Правилното критика за да се избегне лошо настроение. Но е важно да не го обвинявам, но само за да каже как действията му повлияят на настроението ви. Понякога може да се организира една малка кавга, това облекчава стреса и помирение прави комуникацията по-разнообразни, но тук е важно да не се включат.

Има стотици начини за подобряване на настроението ви. Всяка жена знае, че си щастлив, която помага да се заплаща такса от жизненост и дава усмивка. Направете списък на нещата, които дават радост - това е важно да се намери най-малко 50 точки. Но това е по-добре да се редува между големи и малки неща: например, моля да си купите кожено палто и чаша от любимото си кафе, хубава баня балон и морско пътешествие. За да направите големи покупки или пътуват трудно всеки ден, но най-приятни процедури за разкрасяване или питие винаги на разположение. И реализацията на тези данни е необходимо много време. Този списък е важно да се поддържа на видно място и редовно извършване на отделни елементи. Не забравяйте за това, когато развалим настроението, и тя ще бъде обучение - как да се промени ситуацията в къщата.

Към къщата е уютен, важно е да се просто да следите на настроението. За звука на китарата е съвършен, той създаде. Човекът е много подобна на музикален инструмент, а понякога и ние просто не са в състояние правилно да затегнете или разхлабете струните.