13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

Начало »Деца» Подаръци за едно момче на 5 години рожден ден - 13 най-добри идеи

Тя ще изглежда, че едва наскоро мъника несигурно прави първите си стъпки, а сега той е доста голям - празнува мини-годишнина. Какво е момче, за да угоди на този важен ден? 13 предложим най-добрите идеи за подарък за рожден ден момче на 5 години.


1. точност игри Angry Birds

Повечето 5-годишни момчета познати и любими на шега на ядосани птици. Издаден през наем карикатура още повече популяризирана тези герои. Затова комплекти, които се състоят от блокове за изграждане на замъка на прасетата и мини-фигури на прочутия анимационен сигурен да се моля отслужвал. Това може да се настрои Angry Birds Star Wars Jenga Battle от марка Hasbro (в този вариант, служи да пробие крепостта на врага освободен от прашката птиците) или набор от TM Angry Birds с задейства устройството (тук укрепване прасета унищожава пилотиран космически кораб). Средната цена на такива играчки - 1.300-1.600 рубли.

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

2. Пъзел игри

С 5-годишно дете възможно най-често, е важно да се практикуват в логиката. И го направи най-лесният начин, чрез забавни игри от Bondibon. Момчето ще се влюбиш в тази област, фигури и интересни задачи Титаник Game (струва около 1200 рубли.) И комичен набор от играчки от "Чудовища" (средната цена -. 1.300-1.400 рубли).

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

За 5 години със сигурност всяко дете има няколко naborchiki Lego. Тайната е, че този дизайнер никога не е твърде много - детайлите на различни серии са добре закрепени заедно и дете да се забавляват изграждането на цял град и фантастични транспортни проекти. Пет години по-особено ценят разполагане на играта в приключение набор от "Арктик база" от серията Сити (на стойност около 6000 рубли.) Или подходящ за игра на битки дизайнер Darkseid инвазия на поредица от супергероите (средна цена -. 3.500-4.000 рубли).

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

4. Book Енциклопедия на Руски

или приказки на английски език

Book - съвсем уместно и много полезен подарък за 5-годишния си рожден ден. Лихвените момчета в четене, можете да използвате увлекателната цикъл на истории Волков. Особено впечатляващ е илюстрирано издание на Astrel - гъста обем закръглен покритие, съдържащ всички 6 части (на стойност средно 1.700-2.000 рубли.). Друг вариант - колоритна енциклопедия, като "да се знае по света. Начало страна. За деца на 5-6 години "в серия от Ломоносов училище (цена -. Около 500 рубли).

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

Така че защо да не започне да се развива в детска социални умения и четене, например, на английски език? Дори и на пръв превод на всяка дума, детето не може да си позволи, с редовен четене такава литература за първи клас на училището на детето ви ще има по-приличен речник и да бъде в състояние да изненадат съучениците на английски език клас.

Приключенията на мечето Падингтън - история, спечели сърцата на деца и възрастни по целия свят. Deluxe издание персонал хубав случай и побира няколко истории. събиране Цена - около 3000 рубли. Също така за 500-600 рубли, можете да си купите книга с една история.

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

5. робот-трансформатора или интерактивен робот

Робот трансформатор - подходящ герой за света, един въображаем 5-годишно момче. Toy, способен да се оформя в много форми, развиват въображението, логическо мислене, двигателни умения. Голяма вариант - по модела на компанията Hasbro серията "Monster Hunter" - Пътешественици GRIMWING. ULTRA MAGNUS и др. Не по-малко интересен и детето ще бъде коли от чисто трансформатори Silverlit - разпознаваемите символи на популярния анимационен robokara Поли. Средната цена на тези играчки - 1700 рубли.

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден


Всеки момче ще се радва да интерактивен радиоуправляеми робот. който безусловно се подчинява на господаря си и да признае гласови команди. Ето защо, Robot Link от Tongde дружество (на стойност около 9000 рубли.) - един чудесен подарък за първата годишнина. Повече от една опция бюджет - стрелба куршуми издънка робот Intergalaktikus от същия производител (средната цена -. 3000 рубли).

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

6. Blaster

Всеки 5-годишно момче - неуморим воин и герой, който, разбира се, не може без бластера. безопасност от Nerf компанията Super Сокеров зомби Strike Dredshot Gun (струва около 1500 рубли.) има силно тяло, удобна ръкохватка и осветен от вътрешността на резервоара за вода. Gun, тъй като, ако бъдат заловени в ръцете на детето от научно-фантастичен филм за зомбита и извънземни, стрелба струя на разстояние до 9 метра. Друг подходящ вариант - едно пространство бластер Global Bros с светлинни и звукови ефекти (средната цена -. 1000 рубли).

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

7. Електронно Designer

Някои от момчетата до 5 години е доста "зрял", за да започне изучаването на електроника. Конкретно за тази цел и на дизайнера "Експерт" той е разработен. Комплектът съдържа елементи за създаване на схеми и диаграми поръчате при. Детето ще бъде интересно да се изгради свой собствен вентилатор, фенерче, аларма, запис на глас. За първите познанство са подходящи за малки серии - като например "първите стъпки в електрониката. Задайте "Б" (на стойност около 900-1.300 рубли.).

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

8. Семинар малко дете или поредица от експерименти,

Детство - експериментите. Комплекти за експерименти, за да подпомогне развитието на наблюдение, логика, творчески умения за мислене на бебето за решаване на интересни проблеми и създаване на занаяти. Разнообразието на тези творчески куфар дава бродят фантазия и деца, и възрастни, са чесане главите си над дара на 5-годишния рожден ден.

Цена комплекти варира в зависимост от конфигурацията и други характеристики. Куфарни експерименти могат да купуват по-евтини - например, за набор от Фондация "Работилница на бебето. Куфар. А набор от принципи и материали за творчество "е необходимо да се плати 1300 рубли и по-скъпо - за да се получи 2900 рубли за набор от" Експерименти за деца. Методи за развитие на информационен интерес. "

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

9. хеликоптер на дистанционното управление

Най-вероятно, на 5 години детето вече е научил, с помощта на дистанционно управление автомобили майсторско управление. Това е време, за да му даде радиоуправляеми хеликоптери - това е време, за да научите нов елемент. За да играете на закрито подходящ модел Cosmic пратеник от Господа на небето до инфрачервения контрола на марката (струва около 2000 рубли.). На същата улица с бебе татко ще се радва да работи с хеликоптер от Балби (средната цена -. И 2000 рубли). Управлението му е по-сложна - моделът може да се върти, лети нагоре и надолу и наляво и надясно, задръжте. Затова рожден ден на първо ще трябва възрастен помощ.

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

10. Magformers

Уникален Magformers конструктор е оцветен предмети правилни геометрични фигури (триъгълници, ромбове, площади, триъгълници, 6) свързващи силата на магнитното привличане. От тези елементи, може да се изгради замъци, Big Balls, мостове, атракции за играчки и много други. Дизайнер развива въображение, логическо мислене и двигателни умения. Големи групи от 90 парчета, струва около 11 хиляди рубли. по-малки серии (40-50 броя) - 5.000-6.000 рубли.

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

11. Детски микроскоп

5 години - възрастта на постоянни проблеми и активна разузнавателна единица на света. Не предучилищна момчета, които не биха искали да знаят как работят нещата. Под микроскоп, зърна сол, монети и крило пеперуди изглеждат доста фантастични. За деца в предучилищна възраст и деца от началното училище са добри с приличен модел оптика LEVENHUK DuoScope 2L (струва около 4000 рубли.) И EULER Проучване 60М (средна цена -. 7000 рубли). Подобни играчки разширява ума и възбужда любопитството.

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

12. Детска Twister

Mobile забавна игра, в компанията на приятели - това, което би могло да бъде по-добре за план от пет години? Комплектът "Любими Twister" TM "Червената котка" е с размери 192 х мат 120 cm с 24 цветни кръгове и сектори с лента и цветни отделения за всеки крайник. По време на играта, децата са буквално "zavyazhutsya център", който ще доведе до изблици на смях и забавни епизоди. По пътя, участниците ще консолидират забавни имена на цветове, развиват гъвкавост, ще се научите на концепцията за дясно наляво. Приблизителната стойност на играта - само на 300 рубли.

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

13. Клей

5 години - по време на мечти и пръста сръчност. Ето защо, на набор от мека не се докопат мръсна пластелин Играйте Doch все още са валидни. В деня на рождения ден на раждане могат да угодят на набор от 20 бурканчета с цветни пластелин в удобен калъф за носене (струва около 1300 рубли.). Друг вариант - повече въртящ момент Carousel бонбонени форми с интересни и оригинални мерки за създаването на шедьоври на сладкарски изделия (средна цена -. 1.400-1.500 рубли).

13 подарък идеи момче на 5 години рожден ден

Петгодишен период, момчета - герои и неуморни мечтатели, авантюристи и изследователи ангажирани. подарък за рожден ден е да се избере като се вземат предвид особеностите на този интересен възраст.